|

BTSF
Форум на Българска Федерация Футбол на Маса
|
 |
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
-Myrth-

Регистриран на: 09 Юли 2008 Мнения: 24 Местожителство: Варна, Ja-Ra ;]
|
Пуснато на: Чет Фев 04, 2010 10:53 am Заглавие: Предно застъпване |
|
|
Здравейте, машини!
Имам няколко въпроса за европейското предно застъпване:
1) Имам леки колебания относно изпълнението на правия удар. Нямам проблем с близката и далечната, правя ги вече еднакво добре, бързо, мога да променям добре посоките и да сливам ударите. Общо взето, във Варна съм доста ефективен и това си пролича на вчерашното мини-турнирче. Обаче имам проблем с правата. Искам да я направя част от фейка, тоест движението, когато я правя, да не се накъсва. Тоест по време на разхождането на топката да не се налага да спирам. Каква е техниката за това? В момента за правата използвам рязко преминаване в снейк, но мисля, че бих бил по-ефективен, ако го правя пак с европейски, минавайки зад топката. От статична позиция го правя много добре, но от разхождане на топката нещо не се получава. Понякога правя лекото превъртане с пръсти, върши работа, особено ако за cut shot.
2) Не е ли по-удобно да се тръгва от далечния край (като при дърпане). Това като че ли отваря повече дупки и дава не по-малко възможности. Сещам се за много варианти на отиграване, заедно със промяната на посоките (всмисъл, скок надолу докрая и дълга нагоре, както и много други). Двата варианта за тръгване ( от центъра и от края) са ми еднакво удобни откъм изпълнение, но ми се струва, че тръгването от края е по-неудобно за вратаря, тъй като е някак си по-трудно да замаскира дупките, без да оставя празни диагоналните удари или пък нааай-дългата дълга
Какво мислите?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Jultim Site Admin

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Здравей Варненски роботе!
Относно 1. Повечето играчи с европейско при наличие на сплит правят фейк удар на дългата и се връщат в средата, ако започват в центъра или "танцуват" около него. Някои от тях също така заобикалят в движение топката и я бръшват. Други, като мен превъртат
Относно 2. От края, като дърпане играят немската школа. Джамал и цяла плеяда от играчи има какво да покажат започвайки удара от там. Въпрос на вкус и стил.
 _________________ President of BTSF
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|