BTSF Форуми
BTSF

Форум на Българска Федерация Футбол на Маса

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 
Българска Федерация по Футбол на Маса

Нов облик на сайта

Създайте нова тема   Напишете отговор    BTSF Форуми -> Важна информация
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kr3t3n

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 11, 2006 4:42 pm    Заглавие: Нов облик на сайта Отговорете с цитат

Здравейте, в момента се занимавам с новият вид на сайта. Моля ви - погледнете го и ми напишете тук какво мислите: http://djaga.kr3t3n.com
Моля - гледайте го само като дизайн, не самото съдържание, който има идеи - да казва !
Само да поясня - това беше един коледен темплейт, аз пренарисувах всичко, който не го кефят картинките - да хваща Photoshop и да копа, защото това ми отне почти целия ден днес Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя MSN Messenger
Jultim
Site Admin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Май 15, 2007 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

www.bgtsf.org отново работи след активната намеса на Мито!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    BTSF Форуми -> Важна информация Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети